De ingreep viel me enorm mee en de volgende dag ben ik alweer naar kantoor gegaan. Ik ontving de volgende ochtend nog een sms-berichtje met de vraag hoe het met me ging, dit vond ik erg prettig. Je bent hier geen nummertje!
S.E. te H.
Vandaag behandeld bij Jurriën en Marion. Heel erg tevreden over de manier waarop zij je geruststellen en te werk gaan. Ook in het contact wat we vooraf hadden werd het mij al duidelijk dat dit twee hele hartelijke, vriendelijke en professionele mensen zijn. Dit bleek ook bij de behandeling. Het is me meegevallen en ik beveel ze van harte aan.
 
J.K. te R.
“Een prima uitgevoerde behandeling!! Zeker de complimenten waard. Een perfect team die goed op elkaar zijn ingespeeld. Ze stellen je op je gemak en dit heeft er bij mij voor gezorgd dat het als prettig en niet vervelend is ervaren. Goed en veel koelen heeft bij mij geholpen.
Echt Top!”
W.D. te B.
Mijn complimenten voor hoe het gegaan is gisteren! Het gaat nu verder goed, lichte zwelling links en een wat rot gevoel rondom de ingreep. Het koelen goed opgevolgd en is echt aan te raden. Nogmaals dank voor de fijne begeleiding en ingreep
R. H. te L.
Al met al zeker de moeite waard, nu 3 dagen verder zonder noemenswaardige klachten
C.S. te O.
Naast het vakmanschap is er nog een belangrijk aspect en dat zijn de zeer heldere (koel-)instructies achteraf. Door die goed na te leven en gedurende een aantal uren steeds een kwartiertje te koelen met ijs, heb ik na de ingreep totaal geen pijn en geen blauwe/zwarte plekken gehad. Ok, het beweegt even wat houterig omdat je toch voorzichtig wilt zijn, maar dat was het dan ook. Als ik dit eerder had geweten had ik het echt jaren eerder al laten doen
J.S. te B.
Ik werd goed op mijn gemak gesteld en heb de ingreep als pijnloos ervaren, ook nadien heb ik nauwelijks ergens last van gehad
V.N. te R.
Ik kan iedereen die deze ingreep overweegt absoluut aanraden bij dit top duo langs te gaan!
N.G. te O
Ik liep de kamer uit, waarbij mijn vrouw versteld stond dat het zo eenvoudig ging.
Ik vond de behandeling totaal niet zeer doen en is me zeer meegevallen. Verder heb ik ook helemaal geen pijn gehad in de dagen erna.
R.B. te E.
Geen pijn gehad, super op m'n gemak gesteld, zelf terug gereden en behalve een strak gevoel in de eerste twee maanden echt niets gemerkt. Heel erg aan te raden mannen!
R.H. te H.
Zou willen dat ik deze beslissing eerder had genomen, was een fluitje van een cent. Keek erg op tegen de injecties maar Marion heeft me echt gerustgesteld. Heb ook goed gekoeld en dat heeft me echt goed gedaan. Moest nog anderhalf uur naar huis rijden, maar heb netjes het schema aangehouden. Valt me echt 100% mee, had mijn behandeling op een vrijdag en dinsdag kon ik mijn schatje alweer verwennen zoals ze gewend is. Top praktijk die ik iedereen kan aanbevelen. Was het rijden zeker zeker waard.
A. B. te H.
Ik las vooraf verhalen dat het hele gebeuren donkerblauw of zwart kan worden van de bloeduitstortingen, totaal niet het geval, maar goed koelen is het advies!
Al met al ben ik zeer enthousiast over De Vasman. Marion is een schat en Jurrien is een nauwgezette arts. De Vasman kan ik van harte aanbevelen!
D.O. te K.
Als eigen ondernemer kon ik maar enkele keren per jaar vrij maken. Alle ziekenhuizen hebben pas over enkele maanden plek, niet bij de Vasman. Na een vriendelijk telefonisch gesprek werd ik terug gebeld en werd speciaal voor mij een tijd en dag ingepland.
J.K. te A.
Na een fijn ontvangst kan ik niet anders zeggen dan dat het allemaal erg goed geregeld was en perfect uitgevoerd. Dat jullie professioneel zijn dat moge duidelijk zijn. Ik ben zo goed als pijnloos geholpen gisteravond en vanmorgen gewoon weer aan het werk gegaan.
B.S. te A.
Bedankt voor de goede en professionele hulp. Ik voelde mij door jullie echt op mijn gemak in een toch spannende ingreep voor de man.
Ik kan en zal iedereen die deze ingreep overweegt De vasman echt aanraden.
Nogmaals bedankt.
M.S. te P.
Hierbij wil ik mijn waardering uitspreken over de Vasman Jurrien en zijn vrouw Marion.
In januari dit jaar heb ik telefonisch geinformeerd naar de sterilisatiemogelijkheid en toen goede uitleg gekregen, ik hoefde daarvoor niet langs te komen wat weer een hoop tijd bespaarde.
P.M. te B.
Vanuit professioneel oogpunt: stipt, vakkundig, efficiënt. Vanuit mijn perspectief de toekomst van vele ziekenhuisbehandelingen en een uitstekende manier om ons zorgstelsel betaalbaar te houden.
S.K. te H.
Wat voor mij de behandeling bij de Vasman zo bijzonder maakte was dat het een heel warm menselijk team is dat goed naar je luistert, je exact uitlegt wat er komen gaat en het meest bijzondere: je op een hele prettige manier op je gemak stelt en uitermate begripvol is voor je angsten.
T.v.Z te H.
Alles gaat daar echt heel ontspannen en de drempel ligt comfortabel laag. Ook het intake gesprek was informeel en ik voelde mezelf erg op mijn gemak. De ingreep zelf stelde echt niks voor en was zo gebeurd. 
J.K. te E.
Ik was op zoek naar een locatie waar ik zeker wist dat ik in goede handen zou zijn, veel ervaring, kleinschalig, persoonlijke benadering en geruststellend.
 
W.P. te B.
Hallo Jurriën, vorige week zaterdag heb je de sterilisatie bij mij uitgevoerd. Dat is heel goed gegaan en ik heb nauwelijks last ervaren. Hartelijk dank daarvoor. Het is me echt heel erg meegevallen.
D.W. te Z.
Zoals waarschijnlijk meerdere mannen zullen hebben vond ik het voorafgaand aan de ingreep natuurlijk vrij spannend, echter zijn beide Marion en Juriën uitermate proffesioneel en begeleiden op een geruststellende manier.
R. v.M. te M.
​“Beste Jurriën en Marion, enorm bedankt voor alles! Alles bij jullie heb ik als prettig ervaren, terwijl dat ergens anders waarschijnlijk niet zo was geweest. Ik voelde me echt op mijn gemak bij jullie.
K.J. te B.
​“Na flink wat horrorverhalen gehoord te hebben was het een verademing om op deze site veel positieve verhalen te lezen. Ben inmiddels geholpen, en kan deze positieve verhalen alleen maar bevestigen."
R. v/d B. te G.
"Eenmaal thuis vroeg ik me af wanneer de verdoving uitgewerkt zou zijn maar na een halve dag wachten kon ik niet anders concluderen dat de eerdere heren/recensies niet gelogen hebben, geen centje pijn. Als ik iemand van harte zou aanbevelen dan is het wel dit team! "
L.d.M. te R.
"Bedankt voor de goede uitleg en de persoonlijke benadering. Er werd alle tijd voor me genomen en eventuele vragen werden allemaal beantwoord."
J.v.L. te N.
"Het voorgesprek die ik met Jurriën had was al zeer prettig. Aangezien ik toch best angstig was voor de operatie was het gesprek ook meteen geruststellend."
R.M. te E.
"Ik heb niks gevoeld en heb ook geen last erna gehad, heb wel veel gekoeld met ijs zoals Jurriën zei.
Tot slot kan hem iedereen aanbevelen echt een VAKMAN en VAKVROUW aan z’n zijde."
H.J. te W.
​"Ik kan iedereen vasectomie/sterilisatie door Jurriën Wind aanbevelen. Operatie verliep persoonlijk en zeer vakkundig. Een beetje vervelend gevoel hoort erbij, maar heb zeer weinig gevoeld, zeker geen pijn gehad."
J.B. te A.
Verberg de snelhulp Toon de snelhulp

Direct contact opnemen


+31 (0)6 5311 6763
info@devasman.nl

Angstbegeleiding


Uit ervaring weten wij dat mannen vaker enorm kunnen opzien tegen hun sterilisatie, soms zelfs zo erg dat zij om deze reden de ingreep meer dan 10 jaar voor zich uit geschoven hebben. Ook wanneer de operatie u angst inboezemt, bent u bij ons in goede handen.

Lees verder