Onze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren.
Cookies accepteren
Direct informatie of een afspraak:
+31 (0)6 5311 6763

Begeleiding bij angst


Uit ervaring weten wij dat mannen vaker enorm kunnen opzien tegen hun sterilisatie, soms zelfs zo erg dat zij om deze reden de ingreep meer dan 10 jaar voor zich uit geschoven hebben. Ook wanneer de operatie u angst inboezemt, bent u bij ons in goede handen.

In een gratis kennismakingsgesprek is er ruimte om uw angst voor de sterilisatie te bespreken en krijgt u uitleg over de mogelijkheden tot extra ondersteuning tijdens de ingreep. Verpleegkundige Marion begeleidt u tijdens de behandeling; zij heeft veel ervaring in het werken met mensen die angstig zijn en/of opzien tegen. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om voorafgaand aan uw sterilisatie een rustgevend tablet (diazepam) in te nemen.

Wanneer u, na uw sterilisatie, vragen heeft of iets wilt overleggen dan kunt u Jurriën Wind direct op zijn mobiele telefoon bereiken. 

Benieuwd naar de ervaringen van anderen? Bekijk onze recensies & ervaringen.

Recensies van de vasman


2018-11-26
Na een fijn ontvangst kan ik niet anders zeggen dat dat het allemaal erg goed geregeld was en perfect uitgevoerd.
Dat jullie professioneel zijn dat moge duidelijk zijn.
Ik ben zo goed als pijnloos geholpen gisteravond en vanmorgen gewoon weer aan het werk gegaan.
Lees verder
2018-09-29
Bedankt voor de goede en professionele hulp. Ik voelde mij door jullie echt op mijn gemak in een toch spannende ingreep voor de man.
Ik kan en zal iedereen die deze ingreep overweegt De vasman echt aanraden.
Nogmaals bedankt.
Lees verder
2018-06-11
Hierbij wil ik mijn waardering uitspreken over de Vasman Jurrien en zijn vrouw Marion.
In januari dit jaar heb ik telefonisch geinformeerd naar de sterilisatiemogelijkheid en toen goede uitleg gekregen, ik hoefde daarvoor niet langs te komen wat weer een hoop tijd bespaarde.
Lees verder
2018-06-04
Vanuit professioneel oogpunt: stipt, vakkundig, efficiënt. Vanuit mijn perspectief de toekomst van vele ziekenhuisbehandelingen en een uitstekende manier om ons zorgstelsel betaalbaar te houden.
Lees verder
2018-05-30
Wat voor mij de behandeling bij de Vasman zo bijzonder maakte was dat het een heel warm menselijk team is dat goed naar je luistert, je exact uitlegt wat er komen gaat en het meest bijzondere: je op een hele prettige manier op je gemak stelt en uitermate begripvol is voor je angsten.
Lees verder
2018-01-19
Alles gaat daar echt heel ontspannen en de drempel ligt comfortabel laag. Ook het intake gesprek was informeel en ik voelde mezelf erg op mijn gemak. De ingreep zelf stelde echt niks voor en was zo gebeurd. 
Lees verder
2017-12-13
Ik was op zoek naar een locatie waar ik zeker wist dat ik in goede handen zou zijn, veel ervaring, kleinschalig, persoonlijke benadering en geruststellend.
 
Lees verder
2017-09-01
Hallo Jurriën, vorige week zaterdag heb je de sterilisatie bij mij uitgevoerd. Dat is heel goed gegaan en ik heb nauwelijks last ervaren. Hartelijk dank daarvoor. Het is me echt heel erg meegevallen.
Lees verder
2017-08-18
Zoals waarschijnlijk meerdere mannen zullen hebben vond ik het voorafgaand aan de ingreep natuurlijk vrij spannend, echter zijn beide Marion en Juriën uitermate proffesioneel en begeleiden op een geruststellende manier.
Lees verder
2017-05-12
​“Beste Jurriën en Marion, enorm bedankt voor alles! Alles bij jullie heb ik als prettig ervaren, terwijl dat ergens anders waarschijnlijk niet zo was geweest. Ik voelde me echt op mijn gemak bij jullie.
Lees verder
2017-05-08
​“Na flink wat horrorverhalen gehoord te hebben was het een verademing om op deze site veel positieve verhalen te lezen. Ben inmiddels geholpen, en kan deze positieve verhalen alleen maar bevestigen."
Lees verder
2017-02-21
"Eenmaal thuis vroeg ik me af wanneer de verdoving uitgewerkt zou zijn maar na een halve dag wachten kon ik niet anders concluderen dat de eerdere heren/recensies niet gelogen hebben, geen centje pijn. Als ik iemand van harte zou aanbevelen dan is het wel dit team! "
Lees verder
2016-12-09
"Bedankt voor de goede uitleg en de persoonlijke benadering. Er werd alle tijd voor me genomen en eventuele vragen werden allemaal beantwoord."
Lees verder
2016-08-13
"Het voorgesprek die ik met Jurriën had was al zeer prettig. Aangezien ik toch best angstig was voor de operatie was het gesprek ook meteen geruststellend."
Lees verder
2016-05-02
"Ik heb niks gevoeld en heb ook geen last erna gehad, heb wel veel gekoeld met ijs zoals Jurriën zei.
Tot slot kan hem iedereen aanbevelen echt een VAKMAN en VAKVROUW aan z’n zijde."
Lees verder
2015-09-30
​"Ik kan iedereen vasectomie/sterilisatie door Jurriën Wind aanbevelen. Operatie verliep persoonlijk en zeer vakkundig. Een beetje vervelend gevoel hoort erbij, maar heb zeer weinig gevoeld, zeker geen pijn gehad."
Lees verder