Een goed woordje

Zoals de meeste mannen was ik erg zenuwachtig, door dit team specialisten is dit zeker niet nodig, vakmensen met een duidelijke uitleg!  De extra begeleiding en hulp deed wonderen; geen paniek en amper pijn gehad tijdens de ingreep en erna ook niet.

Lees verder

Na lange twijfel toch besloten om een sterrilisatie te laten doen. Intakegesprek in de praktijk gaf gelijk vertrouwen.

Lees verder

Het ertegenop kijken was wel even een dingetje.
Maar het viel heel erg mee dus, de begeleiding en uitleg, zowel van te voren als tijdens het gebeuren is perfect en duidelijk.
Ben heel erg blij dit gedaan te hebben bij de Vasman.

Lees verder

Na een prettig telefoongesprek was ik gelijk overtuigd van de deskundigheid van dit team.
De ingreep heb ik totaal niet als pijnlijk ervaren, hooguit een doof gevoel in de onderbuik/lies.

Lees verder

De ingreep duurde nog geen 25 minuten dus het is zo gepiept. De grootste pijnstiller achteraf is koelen met ijs/coldpack. Ik kan iedereen de Vasman aanraden, ook als je +1,5 uur moet rijden!

Lees verder

Volgende dag weer naar kantoor. Mijn advies bij twijfel; ga naar de Vasman, ze zijn een fijn team! Dank, Jurrien & Monique.

Lees verder

Je wordt erg op je gemak gesteld wat mij veel rust gaf en daardoor de laatste spanning ook weg was. Ze gaan zeer professioneel te werk. Ik raad de Vasman kliniek zeker aan.

Lees verder

Na een jaar lang de ingreep voor me uitgeschoven te hebben, kwam ik de website van de Vasman tegen. Hun verzorgde en duidelijke website gaf mij het vertrouwen om dan toch te bellen.
Een goede begeleiding was voor mij erg belangrijk, en hoe eenvoudig de ingreep ook was, dit hebben ze meer dan waargemaakt.

Lees verder

“Na veel angst te hebben ervaart voor deze behandeling was ik enorm tevreden. Marion was gefocust op de succesvolle geruststelling en Jurrien op de behandeling. Er waren een paar pijn momentjes echter verdwenen deze vrijwel meteen. Overigens weinig tot geen last gehad. Dit gaat me een hoop zenuwen in de toekomst besparen. Marion en Jurrien zijn toppers. Een aanrader voor ieder die de stap wil nemen!”

Lees verder

Tijdens de behandeling stelde Marion me enorm gerust en Jurrien is een echte specialist. De ingreep viel ook enorm mee en bij thuiskomst heel veel gekoeld. Ik ontving de volgende ochtend nog een sms-bericht met de vraag hoe het met me ging, dit vond ik zo speciaal. Je wordt hier als een persoon behandeld en bent hier absoluut geen nummertje!

Lees verder

Ik heb een zeer goede ervaring gehad. De napijn is minimaal als je de adviezen goed opvolgt. Verder geen last bij het vrijen. De informatie vooraf is duidelijk, de behandeling is goed te doen.
Als je nog twijfelt…. gewoon doen!

Lees verder

Een aantal keer een vervelend gevoel in de lies/onderbuik maar het was echt zo gepiept. Achteraf heb ik 6x drie kwartier gekoeld met ijs. De volgende dag een gevoel alsof je een voetbal heel hard in je kruis hebt gehad. Lekker veel zitten helpt. Dit zijn 2 professionals die je er zo doorheen loodsen. 5 uit 5 sterren.

Lees verder

Twee dagen later nog een berichtje met de vraag hoe t ging, echt zeer attend allemaal. Ik kan de Vasman zeker voor iedereen aanbevelen.

Lees verder

Bij binnenkomst viel meteen de lichte spanning die ik had weg, de sfeer was laat ik het zo zeggen ontspannen. Alles wordt voor tijdens en na goed uitgelegd, aan alles merk je dat er vakbekwaam wordt gewerkt.

Lees verder

Cieszę się, że znalazłem takich profesjonalistów jakimi są Jurrien i Marion. Termin oraz konkretną godzinę ustaliliśmy drogą mailową. Po kilku minutach spędzonych w poczekalni zostałem zaproszony przez miłą panią Marion do środka, krótka rozmowa w trójkę w przyjaznej atmosferze, kilka pytań na rozluźnienie emocji i do dzieła!

Lees verder

Bij binnenkomst werd er goed verteld wat er allemaal ging gebeuren en stelde me goed tot rust (Gezonde spanning). Voelde bijna niks van de behandeling en was zo voorbij en zeiden tijdens de behandeling wat er stap voor stap gebeurde.

Lees verder

Prikje voel je twee keer even en wat raar gevoel in je lies tijdens de ingreep, geen pijn. 15 min later liep ik weer rustig naar buiten. Het advies goed koelen opvolgen, geen zwelling of andere ongemakke

Lees verder

Voor ik het wist was ik buiten en had ik alweer praatjes.
Het was voor mij anderhalf uur rijden. Zou er zo langer voor omrijden want ik ben meer dan tevreden.!!

Lees verder

aantal weken geleden bij de Vasman geweest. In eerste instantie was dit puur gedreven door de lange wachttijden in het midden van het land, de Vasman was een goed alternatief. Vanaf het eerste contact heb ik het als heel prettig en professioneel ervaren. De ingreep viel me reuze mee en het herstel is ook heel voorspoedig gegaan

Lees verder

Ik was enorm zenuwachtig, maar ben super gerust gesteld. Echt een heel fijn team Jurrien en Marion. Ze hebben het heel goed gedaan en echt de tijd genomen voor mij. De ingreep viel ook echt reuze mee. Nu de dag erna weinig tot last gehad.

Lees verder

Echt waar totaal geen pijn gehad en voor ik het wist was het al gebeurd. Het gevoel wat ik na de behandeling heb gehad is gewoon een raar gevoel maar totaal geen pijn.
Marion top hoe rustig jij iemand tijdens de behandeling erdoor heen praat. Jullie zijn echt vriendelijke en zeker zeer professionele mensen.

Lees verder

Waar ik zo lang tegenop zag stelde uiteindelijk niets voor, een tandartsbehandeling kost me meer kruim. Koeladvies opgevolgd wat zorgde voor weinig tot geen klachten.
Ik adviseer iedereen die nog twijfels heeft om naar de Vasman te gaan.

Lees verder

Bijzonder deskundig & warm team waardoor de ingreep – waar k vooraf enorm tegenop zag – reuze meegevallen is.

Lees verder

De ingreep viel me enorm mee en de volgende dag ben ik alweer naar kantoor gegaan. Ik ontving de volgende ochtend nog een sms-berichtje met de vraag hoe het met me ging, dit vond ik erg prettig. Je bent hier geen nummertje!

Lees verder

Vandaag behandeld bij Jurriën en Marion. Heel erg tevreden over de manier waarop zij je geruststellen en te werk gaan. Ook in het contact wat we vooraf hadden werd het mij al duidelijk dat dit twee hele hartelijke, vriendelijke en professionele mensen zijn. Dit bleek ook bij de behandeling. Het is me meegevallen en ik beveel ze van harte aan.

Lees verder

“Een prima uitgevoerde behandeling!! Zeker de complimenten waard. Een perfect team die goed op elkaar zijn ingespeeld. Ze stellen je op je gemak en dit heeft er bij mij voor gezorgd dat het als prettig en niet vervelend is ervaren. Goed en veel koelen heeft bij mij geholpen.
Echt Top!”

Lees verder

Mijn complimenten voor hoe het gegaan is gisteren! Het gaat nu verder goed, lichte zwelling links en een wat rot gevoel rondom de ingreep. Het koelen goed opgevolgd en is echt aan te raden. Nogmaals dank voor de fijne begeleiding en ingreep

Lees verder

Al met al zeker de moeite waard, nu 3 dagen verder zonder noemenswaardige klachten

Lees verder

Naast het vakmanschap is er nog een belangrijk aspect en dat zijn de zeer heldere (koel-)instructies achteraf. Door die goed na te leven en gedurende een aantal uren steeds een kwartiertje te koelen met ijs, heb ik na de ingreep totaal geen pijn en geen blauwe/zwarte plekken gehad. Ok, het beweegt even wat houterig omdat je toch voorzichtig wilt zijn, maar dat was het dan ook. Als ik dit eerder had geweten had ik het echt jaren eerder al laten doen

Lees verder

Ik werd goed op mijn gemak gesteld en heb de ingreep als pijnloos ervaren, ook nadien heb ik nauwelijks ergens last van gehad

Lees verder

Ik kan iedereen die deze ingreep overweegt absoluut aanraden bij dit top duo langs te gaan!
N.G. te O

Lees verder

Ik liep de kamer uit, waarbij mijn vrouw versteld stond dat het zo eenvoudig ging.
Ik vond de behandeling totaal niet zeer doen en is me zeer meegevallen. Verder heb ik ook helemaal geen pijn gehad in de dagen erna.

Lees verder

Geen pijn gehad, super op m'n gemak gesteld, zelf terug gereden en behalve een strak gevoel in de eerste twee maanden echt niets gemerkt. Heel erg aan te raden mannen!

Lees verder

Zou willen dat ik deze beslissing eerder had genomen, was een fluitje van een cent. Keek erg op tegen de injecties maar Marion heeft me echt gerustgesteld. Heb ook goed gekoeld en dat heeft me echt goed gedaan. Moest nog anderhalf uur naar huis rijden, maar heb netjes het schema aangehouden. Valt me echt 100% mee, had mijn behandeling op een vrijdag en dinsdag kon ik mijn schatje alweer verwennen zoals ze gewend is. Top praktijk die ik iedereen kan aanbevelen. Was het rijden zeker zeker waard.

Lees verder

Ik las vooraf verhalen dat het hele gebeuren donkerblauw of zwart kan worden van de bloeduitstortingen, totaal niet het geval, maar goed koelen is het advies!
Al met al ben ik zeer enthousiast over De Vasman. Marion is een schat en Jurrien is een nauwgezette arts. De Vasman kan ik van harte aanbevelen!

Lees verder

Als eigen ondernemer kon ik maar enkele keren per jaar vrij maken. Alle ziekenhuizen hebben pas over enkele maanden plek, niet bij de Vasman. Na een vriendelijk telefonisch gesprek werd ik terug gebeld en werd speciaal voor mij een tijd en dag ingepland.

Lees verder

Na een fijn ontvangst kan ik niet anders zeggen dan dat het allemaal erg goed geregeld was en perfect uitgevoerd. Dat jullie professioneel zijn dat moge duidelijk zijn. Ik ben zo goed als pijnloos geholpen gisteravond en vanmorgen gewoon weer aan het werk gegaan.

Lees verder

Bedankt voor de goede en professionele hulp. Ik voelde mij door jullie echt op mijn gemak in een toch spannende ingreep voor de man.
Ik kan en zal iedereen die deze ingreep overweegt De vasman echt aanraden.
Nogmaals bedankt.

Lees verder

Hierbij wil ik mijn waardering uitspreken over de Vasman Jurrien en zijn vrouw Marion.
In januari dit jaar heb ik telefonisch geinformeerd naar de sterilisatiemogelijkheid en toen goede uitleg gekregen, ik hoefde daarvoor niet langs te komen wat weer een hoop tijd bespaarde.

Lees verder

Vanuit professioneel oogpunt: stipt, vakkundig, efficiënt. Vanuit mijn perspectief de toekomst van vele ziekenhuisbehandelingen en een uitstekende manier om ons zorgstelsel betaalbaar te houden.

Lees verder

Wat voor mij de behandeling bij de Vasman zo bijzonder maakte was dat het een heel warm menselijk team is dat goed naar je luistert, je exact uitlegt wat er komen gaat en het meest bijzondere: je op een hele prettige manier op je gemak stelt en uitermate begripvol is voor je angsten.

Lees verder

Alles gaat daar echt heel ontspannen en de drempel ligt comfortabel laag. Ook het intake gesprek was informeel en ik voelde mezelf erg op mijn gemak. De ingreep zelf stelde echt niks voor en was zo gebeurd.

Lees verder

Ik was op zoek naar een locatie waar ik zeker wist dat ik in goede handen zou zijn, veel ervaring, kleinschalig, persoonlijke benadering en geruststellend.

Lees verder

Hallo Jurriën, vorige week zaterdag heb je de sterilisatie bij mij uitgevoerd. Dat is heel goed gegaan en ik heb nauwelijks last ervaren. Hartelijk dank daarvoor. Het is me echt heel erg meegevallen.

Lees verder

Zoals waarschijnlijk meerdere mannen zullen hebben vond ik het voorafgaand aan de ingreep natuurlijk vrij spannend, echter zijn beide Marion en Juriën uitermate proffesioneel en begeleiden op een geruststellende manier.

Lees verder

​“Beste Jurriën en Marion, enorm bedankt voor alles! Alles bij jullie heb ik als prettig ervaren, terwijl dat ergens anders waarschijnlijk niet zo was geweest. Ik voelde me echt op mijn gemak bij jullie.

Lees verder

​“Na flink wat horrorverhalen gehoord te hebben was het een verademing om op deze site veel positieve verhalen te lezen. Ben inmiddels geholpen, en kan deze positieve verhalen alleen maar bevestigen."

Lees verder

"Eenmaal thuis vroeg ik me af wanneer de verdoving uitgewerkt zou zijn maar na een halve dag wachten kon ik niet anders concluderen dat de eerdere heren/recensies niet gelogen hebben, geen centje pijn. Als ik iemand van harte zou aanbevelen dan is het wel dit team! "

Lees verder

"Bedankt voor de goede uitleg en de persoonlijke benadering. Er werd alle tijd voor me genomen en eventuele vragen werden allemaal beantwoord."

Lees verder

"Het voorgesprek die ik met Jurriën had was al zeer prettig. Aangezien ik toch best angstig was voor de operatie was het gesprek ook meteen geruststellend."

Lees verder

"Ik heb niks gevoeld en heb ook geen last erna gehad, heb wel veel gekoeld met ijs zoals Jurriën zei.
Tot slot kan hem iedereen aanbevelen echt een VAKMAN en VAKVROUW aan z’n zijde."

Lees verder

​"Ik kan iedereen vasectomie/sterilisatie door Jurriën Wind aanbevelen. Operatie verliep persoonlijk en zeer vakkundig. Een beetje vervelend gevoel hoort erbij, maar heb zeer weinig gevoeld, zeker geen pijn gehad."

Lees verder