2020, de 2e helft

Net over de helft van dit jaar geven we dit nieuwsitem deze titel mee: ‘2020, de 2e helft’.

Net over de helft van dit jaar geven we dit nieuwsitem deze titel mee: ‘2020, de 2e helft’.
Zoals voor elke Nederlander is, ook voor ons, de eerste helft van dit jaar bijzonder geweest. En wel in 2 opzichten:

– Net voor het uitbreken van de Coronacrisis besloten wij de hoofdlocatie van onze Sterilisatiepraktijk te verhuizen van Wijk & Aalburg naar Udenhout. Daar kregen we de mogelijkheid een veel grotere ruimte te betrekken. Meer ruimte voor ‘de vasman’, maar ook volop ruimte voor Marion om haar coachpraktijk ‘BewustMij’ verder vorm te gaan geven.     
– De inkt van de ondertekening van ons huurcontract was nog niet droog of Corona viel over ons heen. Dit betekende, gedurende 1 maand, een onderbreking van onze sterilisatiewerkzaamheden. Dat was natuurlijk vervelend, maar het gaf ons ook de gelegenheid om goed leiding te geven aan de verbouwing van de nieuwe praktijkruimtes aan Groenstraat 6.

En…., dit heeft zich uitbetaald in een prachtige praktijk waar we samen best een beetje trots op zijn.
Begin mei hebben wij onze behandelingen hervat en zijn de eerste mannen aan de Groenstraat te Udenhout gesteriliseerd.
Letterlijk hebben we nu ‘meer ruimte’. En laat dat nou precies datgene zijn wat de huidige tijd (Corona) vraagt. Zo maakt onze nieuwe wachtkamer het goed mogelijk om op anderhalve meter afstand van elkaar te vertoeven. Ook onze behandelkamer is een stuk groter. Verder werken we nu met mondkapjes op én met een plexiglas scherm. Dit scherm bevindt zich tussen uw hoofd en het operatiegebied in, zodat er veilig, verantwoord en hygiënisch gewerkt kan worden.

Zoals bij zoveel organisaties heeft deze tijd ook gemaakt dat wij onze werkwijze nog eens ‘goed tegen het licht hebben gehouden.’ Meer dan voorheen werken wij nu digitaal, proberen we papier zoveel mogelijk achterwege te laten. Dit komt onze efficiëntie ten goede en het is ook nog eens beter voor het milieu.

Al met al kijken wij nu met tevredenheid terug op deze periode. Werken we met plezier in een nieuwe omgeving. Inmiddels hebben we ook locatie Eindhoven weer geopend. We zijn begonnen aan de 2e helft!

Verhuizing ‘de vasman’

Stoelendans