Drukte

Ons streven is altijd om de wachttijd voor deze ingreep niet langer te laten zijn dan 2 weken.

Het is druk in onze sterilisatiepraktijk. We snappen dat dit voor u een minder goed bericht kan zijn. Onze ervaring is namelijk dat mannen, wanneer zij eenmaal de stap tot een sterilisatie hebben gezet, dit dan ook zo snel mogelijk gedaan willen hebben.

Ons streven is altijd om de wachttijd voor deze ingreep niet langer te laten zijn dan 2 weken. Echter dat is in deze tijd – ten gevolge van Corona – niet meer mogelijk. In sommige ziekenhuizen worden sterilisaties namelijk momenteel niet meer uitgevoerd en onduidelijk is of dit in de (nabije) toekomst wel weer gaat gebeuren. Dit heeft ertoe geleid dat het aantal aanmeldingen bij ‘de vasman’ is toegenomen.

Benadert u ons gerust voor het maken van een afspraak. Dit kan per mail of telefonisch. Ook een SMS- of app-bericht kunt u achterlaten. Als u ‘zo snel mogelijk’ gesteriliseerd wilt worden, kunt u dit aangeven. We zetten u dan op een aparte lijst en u wordt benaderd bij uitvallers. Nog steeds is Corona actief en dit maakt dat er nog maandelijks mannen niet behandeld kunnen worden. Voor ons is het ook prettig om iemand anders dan versneld te kunnen steriliseren. Zo houden we de wachttijden kort.    

Wijziging samenstelling team ‘de vasman’

De cirkel is rond