Blog


De man uit Israël
Laatst kregen we op zondagochtend een mailtje. In het Engels. Het onderwerp was ‘vasectomy’ zo lazen we meteen. De afzender bleek een man uit Israël te zijn. Schriftelijk informeerde hij naar de mogelijkheid van sterilisatie.
Uit Israël?? Ja, die 2 vraagtekens stonden er bij ons ook achter toen we het mailtje lazen. Drie of vierduizend kilometer verderop en we hebben niet eens een Engelse website…. Rara, hoe kan dat…?

’s Middags werd een deel van die onduidelijkheid weggenomen want toen belde de Israëliër op. ‘Of het mogelijk was om ergens in zijn zomervakantie een afspraak te maken?’ Of eigenlijk 2, want een vriend van hem was ook wel geïnteresseerd!

Na wat heen en weer gepraat, wilden we toch nog weten hoe hij nu aan ons adres kwam? Daar in Israël. Even onze nieuwsgierigheid bevredigen…. ‘Via een vriend in Amsterdam én in Israël kost een vasectomie omgerekend € 2.000,- !’, zo vertelde hij.

Voor dat geld kun je inderdaad beter een retourtje Schiphol nemen, naar ons toekomen en ook nog een paar avondjes Amsterdam meepikken! 
 
2019-08-07